Palvelumme

Kaasu- ja työturvallisuuskoulutus

Turvallisempi työympäristö askel kerrallaan –

Me olemme luotettava koulutuskumppanisi!

Kaasu- ja työturvallisuuskoulutus

Tarjoamme kaasu- ja työturvallisuuskoulutusta yrityksenne tarpeiden mukaan. Vastuukouluttajallamme on yli 25 vuoden kokemus turvallisuusalalta. Viimeisten vuosien aikana vastuukouluttajamme on toiminut pelastusalan päällystön tehtävissä mm. johtaen operatiivista pelastustoimintaa ja suorittaen erityiskohteiden lakisääteistä valvontatyötä.

Otamme työturvallisuuden vakavasti

Työturvallisuuslain tavoite on, että työympäristö ja työolosuhteet ovat turvallisia ja terveellisiä kaikille työntekijöille. Työturvallisuuden edistäminen on tiimipeli työnantajan ja työntekijöiden kesken. Koulutuksemme kertoo teille kaiken tarvittavan, jotta voitte luoda yhteiset pelisäännöt ja toimintaohjelman työpaikalle, jolloin turvallisuustavoitteiden saavuttaminen ja riskien arviointi onnistuu käden käänteessä.

Kaasuturvallisuus

Turvallisuuskoulutuksessamme käsitellään kaasuturvallisuuden perusteita, jossa pääsette oppimaan eri käsitteitä ja toimintatapoja. Kerromme myös eri kaasujen ominaisuuksista ja vaaroista, sekä kuinka välttyä niiltä. Annamme myös tärkeää tietoa erilaisista kaasunilmaisimista, jotta voitte löytää juuri oikeanlaiset työkalut omaan käyttöönne. Käymme läpi eri osapuolten vastuita kaasuturvallisuuden ylläpitämisessä, sekä miten toimia erityistilanteissa.

Kysy meiltä lisää

Haetko laadukasta ja ammattimaista työ- ja kaasuturvallisuuskoulutusta? Kysy rohkeasti lisää, niin voimme ilomielin keskustella ja räätälöidä henkilökunnallenne juuri tarpeisiinne soveltuvan turvallisuuskoulutuksen.

Palvelumme

Muita palveluitamme

Kannettavat kaasunilmaisimet ja aluevalvonta

Tarjoamme laajan valikoiman kaasuhälyttimiä aina pienyrittäjän tarpeista suuriin kokonaisuuksiin.

Kalibrointikaasut

Tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman kalibrointikaasuja ja tarvikkeita.

Varaosat ja tarvikkeet

Laaja valikoima tarvikkeita.