Palvelumme

Pro-kaasukeskukset

Pro-kaasukeskukset

Honeywellin Touchpoint Pro tekee kaasunohjausjärjestelmän suunnittelusta, asennuksesta, konfiguroinnista ja käytöstä helppoa. Intuitiivinen ja joustava Honeywell Touchpoint Pro tarjoaa optimaalisen vaatimustenmukaisuuden, turvallisuuden ja tuottavuuden työmaille.
Touchpoint Pro käyttää ”rakennuspalikka” -lähestymistapaa, joka tarjoaa vertaansa vailla olevaa joustavuutta. Touchpoint Pron käyttämä rakennuspalikkalähestymistapa tarjoaa todellista arvoa, sillä se pystyy mukautumaan jokaiseen ainutlaatuiseen järjestelmävaatimukseen. Helppokäyttöinen konfigurointi varmistaa, että asennus- ja elinkaaren ylläpitokustannukset pienenevät, mikä tarjoaa ratkaisun, joka on suunniteltu vähentämään paikan päällä tapahtuvan turvallisuuden kustannuksia.

Touchpoint Pro on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta, mikä mahdollistaa järjestelmän vapaan konfiguroinnin vastaamaan asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Touchpoint Pron modulaarisuus tarkoittaa, että mikä tahansa järjestelmätopologia voidaan rakentaa, mukaan lukien keskitetyt, hajautetut I/O:t tai molempien yhdistelmä.

Järjestelmän tilan 24/7 näkyvyys:

Touchpoint Pron keskusohjaimessa on verkkopalvelinliittymä, johon pääsee käsiksi, kun se on yhdistetty verkkoon, jolloin käyttäjät voivat etänä katsoa tilaa ja tapahtumahistoriaa sekä kuitata, nollata tai estää kanavia. Tämä ominaisuus tarjoaa mahdollisuuden järjestelmän valvontaan ja tietojen analysointiin etäpaikasta käyttämällä useita laitteita, kuten tabletteja, älypuhelimia ja etätietokoneita.

Yksinkertainen asennus ja huolto:

Käyttämällä yksinkertaista rakennuspalikkatekniikkaa järjestelmän luomiseen, Touchpoint Pro tarjoaa useita ominaisuuksia, jotka yksinkertaistavat asennusta, määritystä ja jatkuvaa ylläpitoa. Keskeinen ominaisuus tässä on esiladattu anturiluettelo, joka sisältää täydellisen luettelon kaikista Honeywell Analyticsin kaasuantureista, joista jokaisella on täydet oletusasetukset. Käyttäjä voi määrittää tulokanavan asetukset anturiluettelosta, mikä johtaa nopeaan ja yksinkertaiseen kolmivaiheiseen konfigurointiprosessiin. Loput kokoonpanosta ladataan automaattisesti.

Laaja valikoima hyväksyttyjä tuloja/lähtöjä:

Touchpoint Pro Input/Output -laajennusmoduulit voidaan yhdistää enintään 16 tulomoduuliin (64 kanavaa) ja 32 lähtömoduuliin (128 kanavaa). Moduulit voidaan sijoittaa mihin tahansa Touchpoint Pro -koteloon, ja virranjakelu tapahtuu tiedonsiirto-/virtakiskon kautta. Touchpoint Pro hyväksyy analogiset, digitaaliset ja relemoduulit, joten se on yksi joustavimmista saatavilla olevista ohjaimista.

Intuitiivinen käyttöliittymä:

Touchpoint Pron sydän on keskusohjain, joka sisältää käyttöliittymän. Käyttöliittymässä on värillinen LCD-kosketusnäyttö, ja se tarjoaa käyttäjille intuitiivisen ratkaisun järjestelmän asennukseen ja käyttöönottoon. Helposti käytettävissä olevat kuvakkeet, joita tukevat avattavat valikot varmistavat, että monimutkaisimmatkin järjestelmäkokoonpanot voidaan ottaa käyttöön tehokkaasti.

Helppokäyttöisyyden lisäksi Touchpoint Pron käyttöliittymä sisältää myös arvokkaita näkökohtia, jotka auttavat käyttäjiä säästämään aikaa järjestelmän asennuksen ja käyttöönoton aikana.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Touchpoint Pro Controller

Ominaisuudet ja hyödyt:

  • Web-palvelin varmistaa 24/7 järjestelmän tilan näkyvyyden jatkuvan turvallisuuden takaamiseksi.
  • Joustava järjestelmäarkkitehtuuri vastaamaan tiettyjä sivuston tarpeita.
  • Helposti saatavilla oleva järjestelmän tila, joka näkyy yhdellä silmäyksellä.
  • Jopa 64 tunnistuskanavaa ja 128 lähtökanavaa.
  • Saatavilla digitaaliset ja analogiset tulot
  • Useita asennusmahdollisuuksia.
  • Kosketusnäytöllinen käyttöliittymä.

Tuotteitamme

XNX™ Universal Transmitter

Kiinteät kaasuilmaisimet

OELD (Bluetooth-Enabled Local Display)

Infrapuna kaasuilmaisimet

RAEGuard 2 PID

PID-ilmaisimet

FS24X Plus
Triple IR Flame Detector

Liekinilmaisimet

Touchpoint™ Plus Controller

Kaasukeskukset

Touchpoint Pro Controller

Pro-kaasukeskukset