Palvelumme

Monikaasunilmaisimet

Monikaasunilmaisimet

Tarjoamme laajan valikoiman monikaasunilmaisimia useilla eri sensorivaihtoehdoilla.

Pienikokoinen. Helppokäyttöinen. Toimii luotettavasti. Suojaa edullisesti.
Ei mikään ihme, että näillä ominaisuuksilla varustettu Honeywell BW™ MicroClip on maailman suosituin monikaasuilmaisin. Se on kevyt kuljettaa mukana ja takaa turvallisuuden vaarallisissa ympäristöissä. IP68-luokitus takaa erinomaisen vesitiiviyden: laite voidaan upottaa 1,2 metrin syvyiseen veteen jopa 45 minuutin ajaksi. Voit siis olla varma, että se selviytyy haastavista olosuhte

Honeywell BW™ MicroClip X3: kolmen vuoden takuu ja uusi happianturi, joka pidentää odotetun käyttöiän viiteen vuoteen. Ainutlaatuinen tekniikka turvallisuuden, yhteensopivuuden ja tuottavuuden saavuttamiseksi.
• Luotettava akku edistyneen suunnittelun ansiosta.
• Reflex™-tekniikka takaa anturin herkkyyden.
• Kompakti, kevyt ja helppo käyttää.
Alhaiset käyttökustannukset – vähäinen huoltotarve ja maksimoitu käyttöaika.
Valittavana XL tai X3 mallit.

Honeywell BW™ MicroClip X3/XL

Honeywell BW™ FLEX

Honeywell BW™ FLEX

Honeywell BW™ Flex tarjoaa tarvittavaa joustavuutta työntekijöiden tai pelastushenkilöstön suojaukseen millä tahansa alalla, kuten teräs-, jätevesi-, paperi- tai selluteollisuudessa. Valittavana yli 15 anturia, jotka havaitsevat samanaikaisesti jopa neljä kaasuvaaraa.

Reaaliaikaiset kaasulukemat yhdellä silmäyksellä.
Honeywell BW™ Flex -ilmaisimessa on suuri korkean resoluution näyttö, joka näyttää lukemat valitsemallasi kielellä. Tärkeät turvallisuustiedot esitetään selkeästi ja tehokkaasti, mikä mahdollistaa nopeamman päätöksenteon ihmishenkien suojaamiseksi vaarallisissa ympäristöissä. Laitteen innovatiivinen rakenne, pieni koko ja helppokäyttöisyys pohjaavat Honeywell BW™ -kaasuilmaisintuotteiden perintöön.

Älykkäät anturit lisäävät turvallisuutta ja käyttöaikaa.
Honeywell BW™ Flex sisältää älykkäät i-Series-anturit, jotka tarkkailevat anturin tilaa ja tarjoavat edistyneen ja ennakoivan kalibroinnin ja ylläpidon sekä käyttöiän päättymisen tiedot reaaliajassa. Nämä edistyneet hälytykset vähentävät häiriöiden todennäköisyyttä ja lisäävät tietoisuutta, jotta vaaratilanteiden ja odottamattomien käyttökatkojen välttämiseksi voidaan toteuttaa ennakoivia toimenpiteitä.

Valikoimastamme löytyy laaja valikoima eri tarpeisiin soveltuvia monikaasunilmaisimia ja markkinoiden laajin sensorivalikoima. On tarpeesi sitten suuri tai pieni, äärimmäiseen tarkkaan mittaamiseen tai seisakin ajaksi tietyille kaasuille väliaikainen tarve, me toimitamme

Kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Tuotteitamme

Honeywell BW™ RigRat

Aluevalvonta

Touchpoint™ Plus Wireless Controller

Langattomat järjestelmät

Honeywell BW™ Ultra

Imupumpulliset kaasunilmaisimet

Honeywell BW™ MicroClip Series

Monikaasunilmaisimet

Honeywell BW™ Solo

Yhden kaasunilmaisimet

BW Clip Series

Huoltovapaat kaasunilmaisimet