Palvelumme

Kiinteät kaasunilmaisimet

Kiinteät kaasunilmaisimet

Tarjoamme erittäin laajan valikoiman kiinteästi asennettavia kaasunilmaisimia.
Onpa kyseessä sitten yksittäinen tila tai useista teollisuuskiinteistöistä koostuva kokonaisuus aina kemian- ja öljynjalostamoteollisuuden tarpeisiin.

Kaasuvuodot ovat jatkuva uhka teollisuuslaitoksille, niiden työntekijöille ja lähistöllä asuville. Maailmanlaajuiset vaaratilanteet, joihin liittyy tukehtumista tai räjähdyksiä, ovat jatkuva muistutus tästä ongelmasta.
Kun nopeat ja tietoon perustuvat päätökset tekevät eron elämän ja kuoleman välillä, tarvitset kaasunilmaisujärjestelmän täyden hallinnan. Turvallisuuden ja vaatimustenmukaisuuden varmistaminen on helpompaa kuin koskaan, joka samalla lyhentää asennus- ja käyttöaikaa ja minimoi koulutuksen tarpeen.

Tarjoamiemme teollisuuskaasuilmaisimien avulla sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja ohjausjärjestelmäsi joustavuuden tai luotettavuuden suhteen, sillä parhaat päätökset tehdään yhdellä silmäyksellä.

Vie kaasunilmaisukokemuksesi uudelle tasolle Honeywellin teollisuuskaasuilmaisimien avulla.

Honeywell XNX, XCD, XRL, XCL, infrapuna tai ultraäänilaitteiden tuotevalikoima tarjoaa kattavan syttyvien kaasujen, myrkky- ja happikaasuvaarojen valvonnan mahdollisesti räjähdysherkissä ympäristöissä sekä sisä- että ulkotiloissa. Käyttäjät voivat säädellä ilmaisimen toimintaa eri tavoin LCD-näytön ja magneettikytkimien avulla joutumatta avaamaan laitetta tai älylaitesovelluksella. Tämä mahdollistaa yhden henkilön ei-intrusiivisen käytön ja vähentävät huoltoaikaa ja -kustannuksia.

Palveluumme kuuluu olennaisena osana laiteasennukset, sähkötyöt, kalibroinnit ja huolto- ja ylläpitosopimukset jotka voimme toteuttaa nopeasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme.

XNX Universal Transmitter

Tuotteitamme

XNX™ Universal Transmitter

Kiinteät kaasunilmaisimet

OELD (Bluetooth-Enabled Local Display)

Infrapuna kaasunilmaisimet

RAEGuard 2 PID

PID-ilmaisimet

FS24X Plus
Triple IR Flame Detector

Liekinilmaisimet

Touchpoint™ Plus Controller

Kaasukeskukset

Touchpoint Pro Controller

Pro-kaasukeskukset