Palvelumme

Kaasukeskukset

Kaasukeskukset

Touchpoint™ Plus on helposti konfiguroitava, seinään kiinnitettävä ohjausjärjestelmä, joka tukee jopa kuuttatoista kaasuntunnistuskanavaa. Sen intuitiivinen käyttöliittymä ja modulaarinen lähestymistapa antavat sinun hallita turvajärjestelmääsi ja määrittää sen vastaamaan tarpeitasi monenlaisia ​​sovelluksia varten.

Touchpoint™ Plus vie käyttökokemuksen uudelle tasolle. Ainutlaatuisen käyttöliittymänsä ansiosta käyttäjät voivat ottaa kaasunilmaisujärjestelmänsä hallintaansa tietoisena siitä, että heidän toimipaikkansa ja henkilökuntansa on suojattu ja tuottavuus säilyy.

Touchpoint™ Plusin modulaarinen arkkitehtuuri on suunniteltu toimimaan useilla aloilla. Sen avulla voit mukauttaa järjestelmäsi vastaamaan erityisiä sovellusvaatimuksiasi.

Suuri LCD-kosketusnäyttö:

Intuitiivisen ja ergonomisen kosketusnäytön ympärille rakennettu Touchpoint™ Plus on suunniteltu helpoksi. Täältä käyttäjät voivat konfiguroida, käyttää ja ylläpitää kaasunilmaisujärjestelmää yksinkertaisesti ja tehokkaasti kosketusnäytöltä. Monikielinen käyttöliittymä yksinkertaistaa käyttöä ja vähentää koulutusvaatimuksia ja kustannuksia. Reaaliaikaiset tiedot esitetään helposti navigoitavassa valikkojärjestelmässä, kun taas historialliset tiedot voidaan ladata kehittyvien uhkien seurantaa varten.

Järjestelmän näkyvyys yhdellä silmäyksellä:

Kun on tehtävä nopeita ja tietoisia päätöksiä, Touchpoint™ Plusin värilliset liikennevalotyyliset tilailmaisimet tarjoavat selkeyden kaukaa, jolloin käyttäjät voivat nähdä järjestelmän tilan yhdellä silmäyksellä ja tehdä aikakriittisiä päätöksiä helposti.

Iskunkestävästä polymeerimuovista valmistettu Touchpoint™ Plus on monipuolinen ja kestävä. Se on pölytiivis, vedenpitävä ja se on testattu kestämään hankalimmatkin ympäristöt, joissa asiakkaamme toimivat – sisällä ja ulkona. Touchpoint™ Plus voidaan kiinnittää suoraan seinään tai yhden miehen asennusta helpottaa valinnainen asennuslevy. Saranoidun etukannen takana on runsaasti tilaa johdotuksille ja porrastettu liitinjärjestely helpottaa asennusta. Kaapeliläpiviennit on valmiiksi porattu ja sinetöity käyttövalmiiksi, mikä vähentää asennusaikaa ja -kustannuksia.

Touchpoint™ Plus tarjoaa luotettavan turvallisuusratkaisun pienimuotoisille kaasunilmaisujärjestelmille useilla eri sovelluksilla ja teollisuudenaloilla. Kaasunilmaisujärjestelmän ytimenä oleva Touchpoint™ Plus on suunniteltu toimimaan Honeywellin alan johtavien kaasunilmaisimien ja käyttötoimilaitteiden, ääni- ja visuaalisten hälyttimien kanssa tarjotakseen täydellisen päästä päähän, erittäin konfiguroitavan turvallisuusratkaisun.

Ominaisuudet ja hyödyt:

  • Nopea ja helppo asennus ja käyttö.
  • Intuitiivinen kosketusnäytöllinen käyttöliittymä.
  • Liikennevalotyylinen tila yhdellä silmäyksellä.
  • Ergonominen teollinen muotoilu.
  • Soveltuu useille eri toimialoille.
  • Tukee jopa 16 kaasuntunnistuskanavaa.
  • Hyväksyy 2- tai 3-johtimisen mA- tai mV-tulot.
  • Kosketusnäyttö LCD.
  • Sisäänrakennetut hälytysreleet.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Touchpoint™ Plus Controller

Tuotteitamme

XNX™ Universal Transmitter

Kiinteät kaasunilmaisimet

OELD (Bluetooth-Enabled Local Display)

Infrapuna kaasunilmaisimet

RAEGuard 2 PID

PID-ilmaisimet

FS24X Plus
Triple IR Flame Detector

Liekinilmaisimet

Touchpoint™ Plus Controller

Kaasukeskukset

Touchpoint Pro Controller

Pro-kaasukeskukset